Faciliteiten

Haven

De haven is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor het te water laten van uw boot: een trailerhelling en een kraan (tot 5 ton). Er zijn drinkwaterpunten en elektra (220V) op diverse locaties aanwezig. Op 't Raboes is ook een afspuitplek om uw boot schoon te maken met water uit de haven en een winterstalling voor ligplaatshouders. Op de weide rondom de haven kunt u schommelen, picknicken of anderzijds van de omgeving genieten.
Faciliteiten

Raboesemkamer

Oftwel de woonkamer voor de Raboesemvrienden. In deze woonkamer kunt u andere ligplaatshouders ontmoeten en heerlijk relaxen. Met een comfortabele zithoek, een leestafel en een keuken, is het een huiselijke ontmoetingsplek. Raboesemvrienden kunnen hier een kleine maaltijd bereiden, een boek lezen in de zithhoek of een spelletje spelen aan de lange tafel. Er kan genoten worden van een lekkere kop koffie en van het uitzicht op de haven. In geval van nood, is er een AED aanwezig in de Raboesemkamer, voor het openen is geen code nodig.

Bij mooi weer kunt u een drankje drinken op het terras (zelfbediening) en genieten van het uitzicht. Honden en muziek zijn niet toegestaan.

Havengebouw

Aan de haven ligt het havengebouw. Deze bestaat uit een ruimte met sanitaire voorzieningen, een werkplaats voor de havenmeesters  en het havenkantoor.

Duurzaam - de krachten van de natuur
Het spreekt voor zich dat we 't Raboes zo duurzaam mogelijk ontwikkelen. Zonnepanelen op het havengebouw voorzien ons in onze totale energiebehoefte. Daarnaast maken we gebruik van ondergrondse warmteopslag, en stimuleren we elektrisch rijden en varen. Zo kunnen ligplaatshouders met elektrische boten hun boot gratis opladen met zonne-energie bij 't Raboes.

Ook zijn er op 't Raboes twee laadpalen aanwezig, zodat u uw elektrische auto kunt opladen.
Faciliteiten


naar boven