Jachthaven 't Raboes 
aan het Eemmeer

De Haven

Ligging

Jachthaven ’t Raboes ligt aan de monding van het Eemmeer, midden in het natuurgebied de Eemvallei. Een ideale combinatie: omringd door water en groen en slechts op 30 minuten rijden van hartje Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. ’t Raboes, een jachthaven voor echte natuur- en watersportliefhebbers, kenmerkt zich door rust en natuurschoon. Vanuit de haven bent u met de boot in een paar minuten op het Eemmeer: een prachtig en rustig vaarwater met aansluiting op het Markermeer en de andere randmeren.
De Haven

Activiteiten

Op de wateren rondom 't Raboes kunt u zeilen, roeien, kanoën en varen met een motorboot. Langs het water liggen talloze strandjes om aan te meren en te picknicken. De omgeving van de Eemvallei heeft daarnaast een aantal mooie fiets- en wandelroutes. Met de boot zijn pittoreske stadjes als Spakenburg en Muiden snel te bereiken.
De Haven

De duurzame visie van 't Raboes

Onze Jachthaven wordt zo duurzaam mogelijk ontwikkeld. De zonnepanelen op ons havengebouw voorzien ons volledig in onze energiebehoefte. De gebouwen hebben een eigen waterbron, maar ook ondergrondse warmteopslag waarmee de gebouwen voor een groot deel voorzien worden van warmte. Dat het gebied geheel gasloos is en elektrisch rijden wordt gestimuleerd, dragen ook bij aan de duurzame visie van de jachthaven.

Havenmeesters

Havenmeesters
Hans Visser en Gertjan den Hartog
meer >>

Havencoördinator

Havencoördinator
Gertjan den Hartog
meer >>

naar boven