Sloepen op zonne-energie te huur
De sloepen die ’t Raboes verhuurt varen volledig op zonne-energie. Dit is mogelijk door de zonnepanelen op ons vernieuwende havengebouw. De zonnepanelen voorzien ons volledig in onze energiebehoefte. De elektrische sloepen zijn het ideale vervoermiddel om de mooie omgeving geruisloos te ontdekken.
Sloepen op zonne-energie te huur
Bootverhuur
't Raboes verhuurt 2 elektrische sloepen: een houten sloep en een aluminium sloep. Elektrische sloepen maken minder geluid dan sloepen die varen op brandstof. Hierdoor kunnen mensen optimaal genieten van de rustgevende, groene omgeving van ’t Raboes. De aluminium sloep biedt plaats aan maximaal 6 volwassenen en is voor 4 uur of een avond te huur. De houten sloep is geschikt voor maximaal 10 volwassen en te huren voor een hele dag, 4 uur of  een avond. Vaar over het rustige water van de Randmeren, ga richting Amersfoort of bezoek pittoreske stadjes als Spakenburg en Muiden. Naast elektrische sloepen zijn er ook zeilboten te huur: een klassieke zeilboot (Botter) en een Polyvalk

Duurzaam
’t Raboes is een plek waar de basiskwaliteiten van de natuur gecombineerd worden met innovatieve en duurzame technieken. De jachthaven ligt in een rustgevende, groene omgeving en houdt graag rekening met het milieu. Naast de zonnepanelen maken we gebruik van ondergrondse warmteopslag, groene stroom en stimuleren we elektrisch vervoer. Ook ligplaatshouders of passanten kunnen hun boot volledig opladen met elektriciteit afkomstig van de zonnepanelen.

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018
Nieuwsbrief maart 2018
meer >>

Rondje Noord Holland

Rondje Noord Holland
Erop uit met onze ligplaatshouders!
meer >>

naar boven