Aangenaam Raboes

Het havengebouw
Net zoals onze Raboesemvrienden is ook 't Raboes gehecht aan haar kleinschaligheid en de rust die er heerst. De Raboesemkamer en het havengebouw versterken deze kenmerken nog eens. Zo hebben we een verblijfsplek op ’t Raboes waar het ook heerlijk vertoeven is op momenten dat het minder prettig is op het water.

De Raboes-woonkamer

Het havengebouw
De woonkamer voor de Raboesemvrienden, met een sfeervolle Weltevree houtkachel, een comfortabele zithoek, een leestafel en een keuken, is een huiselijke ontmoetingsplek. Raboesemvrienden kunnen hier een kleine maaltijd bereiden, op koudere dagen een boek lezen bij de kachel of een spelletje spelen aan de lange tafel. Er kan genoten worden van een lekkere kop koffie en van het uitzicht op de haven. Vanaf het terras aan de havenzijde kan de zonsondergang beleefd worden. Geniet!

Het havengebouw

Het havengebouw
Het havengebouw bestaat uit een ruimte met sanitaire voorzieningen, een werkplaats voor de havenmeesters en het havenkantoor.

Duurzaam - de krachten van de natuur

Het spreekt voor zich dat we 't Raboes zo duurzaam mogelijk ontwikkelen. Zonnepanelen op het havengebouw voorzien ons voor zo’n 80% in onze energiebehoefte. Daarnaast maken we gebruik van ondergrondse warmteopslag, groene stroom, stimuleren we elektrisch rijden en willen we onze haven tot de schoonste zwemvijver van Europa maken.

Vragen of meer informatie?
Voor vragen over het havengebouw, de woonkamer of het delen van suggesties kan contact opgenomen worden met Hans Visser of Gertjan den Hartog, havenmeesters van ’t Raboes. Neem contact op via info@raboes.nl of 06 553 424 01
Het havengebouw

't Raboes en Schipper Bosch

’t Raboes is onderdeel van Schipper Bosch, een ontwikkelende belegger die ontwikkelt, bouwt, beheert en participeert in bijzondere projecten.

Zo doet zij dat in Arnhem bij de inspirerende werk- en wooncommunity De Kleine Campus en het duurzame en vernieuwende bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard waarvoor zij onlangs de Rijksprijs de Gouden Piramide won. Daarnaast ontwikkelt Schipper Bosch De Nieuwe Stad, een innovatieve microstad in Amersfoort, en ’t Raboes, een jachthaven en bijzondere recreatieplek aan het Eemmeer. Kenmerkend voor Schipper Bosch is haar kijk op kwaliteit, het zoeken naar duurzame oplossingen, het verlangen naar vernieuwing en het leggen van verbindingen. Met de wil en de wens om plekken te creëren waar een ieder blij van wordt.



Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018
Nieuwsbrief maart 2018
meer >>

Rondje Noord Holland

Rondje Noord Holland
Erop uit met onze ligplaatshouders!
meer >>

naar boven