Uw route plannen

 

Vul uw adres in

Over de weg

Vanuit Amersfoort
Ga via Amersfoort Noord de A1 op richting Amsterdam. Neem bij knooppunt Eemnes afrit 10 (Baarn-Noord/Soest) en sla onderaan de afrit rechtsaf, richting Eemnes. In Eemnes gaat u rechtdoor op de Wakkerendijk en volgt u de bruine toeristische borden richting ’t Raboes, tot het einde aan de Nieuwe Maatsweg.

Vanuit Amsterdam
Neem op de A1 richting Amersfoort bij knooppunt Eemnes afrit 10 (Baarn-Noord / Soest), sla onderaan de afrit bij de verkeerslichten linksaf en houdt de linkerbaan aan. Neem de 3e afslag op de rotonde, richting Eemnes. Volg in Eemnes de bruine toeristische borden richting 't Raboes.

Vanuit Utrecht/Hilversum
Ga via de A27 richting Hilversum/Almere. Neem de afrit Laren/Eemnes. Aan het einde van de afrit linksaf, bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede naar rechts (Laarderweg). Aan het einde van de weg bij een T-splitsing naar links (Meentweg) en dan de eerste weg naar rechts de polder in. Volg de bruine toeristische borden richting 't Raboes.

Via Bunschoten
In de zomermaanden kunt u de jachthaven ook bereiken via Bunschoten. Volg vanuit Nieuwland/Amersfoort Noord de N199 richting Bunschoten. In Bunschoten volgt u de ANWB-borden richting de pont in Eemdijk. Als u met de pont bent overgestoken, gaat u na 200 meter rechtsaf de Nieuwe Maatsweg in (doodlopende weg). Volg deze weg tot aan de ingang van Jachthaven ’t Raboes.

Via het water
Vaar vanuit Almere/Huizen of vanuit Bunschoten/Spakenburg richting het Eemmeer. Halverwege de vaargeul in het Eemmeer volgt u het groene bord richting Amersfoort en vaart u de Eem op. De ingang van de haven is ca. 400 meter binnen de Eemmonding aan uw stuurboord zijde.

Havenmeesters

Havenmeesters
Gertjan den Hartog en Ad Kersten
meer >>

naar boven