Organisatietalent gezocht

Organisatietalent gezocht
Jachthaven ’t Raboes is een lusthof voor natuur-, rust- en watersportliefhebbers. 't Raboes ligt aan de monding van de Eem bij het Eemmeer, midden in natuurgebied de Eemvallei. Het is een oase van rust en natuurschoon. Vanuit de haven ben je met de boot binnen een paar minuten op het Eemmeer: een prachtig en rustig vaarwater met aansluiting op het Markermeer en de andere Randmeren. Pittoreske stadjes als Spakenburg en Muiden zijn snel te bereiken.

Zonder afbreuk te doen aan de kernwaarden rust en ruimte, transformeert Jachthaven ’t Raboes steeds verder tot actieve recreatieplek voor daggasten, ligplaatshouders en vakantiegangers. Samen met stedenbouwkundig bureau ZUS (Zones Urbaines Sensibles) wordt onder andere gewerkt aan drijvende hotelkamers, een boot transferium en nog meer groenvoorziening. Dit jaar worden de eerste plannen uitgevoerd en daar kunnen we een Organisator goed bij gebruiken.

Functieomschrijving
’t Raboes zoekt een proactieve organisator met communicatie skills die samen met moederbedrijf Schipper Bosch zorgt dat de haven een bijzondere bestemming en verblijfplek is. Hij/zij heeft gastheerschap hoog in het vaandel staan, is een ster in organiseren en stressbestendig. Servicegerichtheid en flexibiliteit zijn een must: diverse werkzaamheden zijn afhankelijk van evenementen en/of zijn seizoensgebonden.

De functie behelst circa 16 uur per week, welke flexibel in te vullen zijn naar gelang eventuele activiteiten.

Wij zoeken iemand die bij kan dragen aan het volgende: 
  • bezoekers welkom heten en ontvangen;
  • evenementen initiëren en organiseren;
  • relaties leggen en onderhouden met ligplaatshouders en met partners, zoals de gemeente, de reddingsbrigade en bedrijven;
  • online promotie (website en social media) verzorgen;
  • samenwerken met de technische beheerders van de haven.

Van onze nieuwe collega vragen wij:
  • ervaring met het organiseren van evenementen;
  • ervaring met professionele communicatie, o.a. ruime kennis van online- en social media;
  • affiniteit met het buitenleven en de watersport;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een goede beheersing van de Engelse taal is gewenst;
  • een proactieve, flexibele en praktische houding;
  • woonachtig in de regio.

Jachthaven ’t Raboes is onderdeel van Schipper Bosch, een Amersfoortse gebiedscurator die ontwikkelt, bouwt, beheert en participeert in bijzondere projecten. Uitgebreide informatie over ‘t Raboes en Schipper Bosch is te vinden op onze websites: raboes.nl en schipperbosch.nl.

Interesse?
Stuur je sollicitatie (motivatie en CV, bij voorkeur met foto) vóór 26 januari 2015 naar Kim van de Vinne (kim@sb.nl). Ook voor inhoudelijke informatie over functie kun je contact opnemen met Kim per mail of via 033 451 90 22.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018
Nieuwsbrief maart 2018
meer >>

Rondje Noord Holland

Rondje Noord Holland
Erop uit met onze ligplaatshouders!
meer >>

naar boven