Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018
Beste Raboesemvrienden,

Voelen jullie het ook? Die voorjaarskriebels die vertellen dat het weer tijd is om te gaan varen? Het is bijna zo ver! Pak je agenda om de volgende belangrijke datums te noteren.

April: hijsmaand
Vanaf 7 april tot en met 30 april sta ik klaar om de kraan te bedienen en jullie boot in het water te leggen. Dit jaar geen speciale hijsdagen maar de vrijheid om aan te geven wanneer ik de boot te water kan laten. Daar hoef je namelijk niet speciaal voor naar 't Raboes te komen. Mail naar info@raboes.nl en geef je gewenste dag door. En laat ook even weten of je aanwezig bent op dat moment of niet. Ik ga ervan uit dat alle boten uiterlijk 30 april weer in het water liggen. De boten die in de wintermaanden in een andere box hebben gelegen, graag uiterlijk 7 april weer in de eigen box.

Zaterdag 7 april: knutseldag
Om jullie boten geheel verzorgd het water weer in te hijsen, organiseren wij op 7 april van 10.00 uur - 15.30 uur een klusdag op ‘t Raboes. Deskundigen op het gebied van tuigage en de behandeling van het onderwaterschip zijn die dag aanwezig. Er hebben zich reeds een aantal handige booteigenaren aangemeld om te komen assisteren. Iedereen is van harte welkom!

Ook interesse om een handje te komen helpen? Je kunt je nog steeds bij mij aanmelden via info@raboes.nl.

10 t/m 13 mei: zeiltocht Hemelvaart
Zoals elk jaar gaan we tijdens het hemelvaartweekend weer een mooie zeiltocht maken. Dit jaar gaan we het IJsselmeer verkennen en als het lukt ook een stukje van de Waddenzee. 's Avonds is er volop tijd voor gezelligheid op het terras of aan boord. Dit is je kans om - onder begeleiding - ervaring op te doen met zeilen op het IJsselmeer.

Dit is het schema:
Donderdag 10 mei: vertrek om 9:00 uur met als einddoel Enkhuizen
Vrijdag 11 mei: vertrek om 9:30 uur, zeiltocht over het IJsselmeer (route volgt)
Zaterdag 12 mei: vertrek om 9:30, zeiltocht over het IJsselmeer (route volgt)
Zondag 13 mei: terug naar 't Raboes, aankomst ongeveer 18:00 uur

Inschrijven? Stuur een mail naar info@raboes.nl.

Ik wens jullie alvast een goed vaarseizoen en zie je graag in de haven!

Met vriendelijke groet,

Gertjan
Havenmeester

Rondje Noord Holland

Rondje Noord Holland
Erop uit met onze ligplaatshouders!
meer >>

naar boven