Zeilinstructeur Patrick Hein 

Zeillessen op Eemmeer

Zeillessen op het Eemmeer

Wilt u zeilles of uw praktische kennis een opfrisbeurt geven? ’t Raboes stelt u graag voor aan Patrick Hein, een gedreven watersporter die zowel volwassenen als kinderen graag leert zeilen. Patrick (48 jaar) is van kinds af aan met boten opgegroeid en zeilde al op jonge leeftijd met zijn ouders over zee naar Frankrijk, Engeland en Denemarken. Nu vaart hij in zijn vrije tijd graag met zijn zelf gerestaureerde mahoniehouten Draak op de Randmeren.

Patrick heeft zijn eigen scheepsonderhoudbedrijf. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en verricht onderhoudswerkzaamheden aan pleziervaartuigen. Een dag per week zet Patrick zich in als vrijwilliger en is hij het sportmaatje van een verstandelijk gehandicapte bewoner van Sherpa.

Instructie op maat, op uw eigen boot

Als fervent zeiler, brengt Patrick zijn enthousiasme voor deze watersport graag over aan anderen, of u nu een beginnende of gevorderde zeiler bent. De privé zeillessen zijn specifiek op uw wensen afgestemd en kunnen plaatsvinden op uw eigen boot. Wilt u zelfstandig leren zeilen of wilt u specifiek oefenen met navigeren of aanmeren? Samen met Patrick stelt u de inhoud van de les samen.

Meer informatie en reserveren

Interesse in zeillessen? Neemt u dan contact op met onze havencoӧrdinator Gert Jan den Hartog: 06 553 424 01 of mail naar info@raboes.nl.


Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018
Nieuwsbrief maart 2018
meer >>

Rondje Noord Holland

Rondje Noord Holland
Erop uit met onze ligplaatshouders!
meer >>

naar boven