'T RABOES als testomgeving voor Groundfridge

Nu genomineerd voor Dutch Design Award

Raboes test Groundfridge
Vorig seizoen stond ‘ie op of beter gezegd in ’t Raboes: de Groundfridge van Floris Schoonderbeek, oprichter en artdirector van het productlabel WeltevreeUitgerust met een ventilatiesysteem dat de temperatuur en luchtvochtigheid bewaakt, heeft een prototype de vier jaargetijden op ’t Raboes mogen beleven. De Groundfridge is een traditionele koelkelder in een innovatieve productvorm met een volume van wel 20 koelkasten en maakt gebruik van de isolerende werking van de grond, waardoor de temperatuur binnenin het hele jaar tussen de 10 en 12 °C blijft. 
Raboes test Groundfridge
Kort na de introductie van de Groudfridge in Milaan (afgelopen april) is het product genomineerd voor de Dutch Design Award. De selectiecommissie was meteen overtuigd over het feit dat deze ondergrondse koelkast het energieverbruik reduceert en het mogelijkheden biedt gezamenlijk voorraden aan te leggen. Daarnaast is er voor het plaatsen geen vergunning nodig en hoeft bij het ingraven geen grond te worden afgevoerd. Bekijk video

De Dutch Design Award (DDA) is een van de belangrijkste prijzen in het designvakgebied en toont en beloont jaarlijks het beste van Nederlandse vormgeving. Op zaterdag 24 oktober, tijdens de Dutch Design Week, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Vindt u ook dat de Groundfridge de publieksprijs verdient?
Stemt u dan online op Floris Schoonderbeek en wie weet komt de Groundfridge dan weer terug naar ’t Raboes. Ga naar de website en stem. Bekijk hier de video over deze moderne ijskelder.
Raboes test Groundfridge
Raboes test Groundfridge

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018
Nieuwsbrief maart 2018
meer >>

Rondje Noord Holland

Rondje Noord Holland
Erop uit met onze ligplaatshouders!
meer >>

naar boven