Zondag 4 oktober: open dag!

Zondag 4 oktober heeft 't Raboes een open dag van 10.00 – 17.00 uur. Dan kunt u onze ligplaatsen bekijken en lid worden van ‘t Raboes (profiteer van onze open dag aanbieding). Ook kunt u kennismaken met onze havenmeesters en vooral ook de rust en natuurschoon van ‘t Raboes beleven. Voor jong en oud zijn er activiteiten:

Varen met optimisten voor de jeugd vanaf 7 jaar

Open dag 4 oktober
Kinderen zijn van harte welkom en kunnen onder professionele begeleiding hun eerste rondjes in de Optimist varen. Na een korte basisinstructie gaan de kinderen onder begeleiding vanuit ’t Raboes richting het Eemmeer om daar een rondje te zeilen.

Struinen langs de waterkant met een natuurgids

Open dag 4 oktober
Op ’t Raboes loopt er een struinnatuurpad de polder in en richting het Eemmeer. Natuurgids Celine Roodhart vertelt u langs de waterkant alles over het waterleven daar, van plant tot kikker. Zij leert u vogels te herkennen aan verenkleed en geluid. Leuk voor jong en oud!

Raboes-honing slingeren en tappen

Open dag 4 oktober
Afgelopen zomer zijn zo’n 40.000 bijen in de kasten op ’t Raboes enorm druk geweest om honing te verzamelen. Op 4 oktober gaan we deze honing slingeren en opvangen in een groot vat. Wilt u dit zien? Na afloop mag u uw eigen potje Raboes-honing vullen.

Aanmelden open dag: win een sloepvaart!

Maakt u uw komst naar de open dag of uw deelname aan een van de activiteiten vooraf bekend aan ons, dan maakt u met uw registratienummer kans op een middag sloepvaren cadeau! U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@raboes.nl. Geeft u daarin aan met hoeveel personen (volwassen en kinderen) u komt. Als u wilt optimist varen geeft u dan ook even aan hoe laat wij u mogen verwachten? Ieder heel uur start er een clinic. Tot zondag 4 oktober!
Open dag 4 oktober
PS Bent u 4 oktober niet in de gelegenheid maar wilt u wel graag een kijkje komen nemen ter oriëntatie op een ligplaats? Neemt u dan contact op met onze havenmeesters, dan maken we een persoonlijke afspraak: info@raboes.nl of 06 - 553 424 01

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018
Nieuwsbrief maart 2018
meer >>

Rondje Noord Holland

Rondje Noord Holland
Erop uit met onze ligplaatshouders!
meer >>

naar boven