NIEUWSBRIEF
voorjaar 2014

Nieuwsbrief
Geachte gast,

Welkom op Jachthaven 't Raboes!


In deze nieuwsbrief informeren wij u over het komende vaarseizoen.
Werkzaamheden haven
Op dit moment zijn de werkzaamheden om de meerpalen te vervangen in volle gang. Begin maart verwachten we dat de nieuwe palen en vingersteigers (walzijde A, B en I) gemonteerd en gereed zijn, zodat we voor het vaarseizoen helemaal klaar zijn. De bouw van het nieuwe Clubhuis is in voorbereiding, daarover volgt later dit jaar meer informatie.

Factuur en tarieven
Binnenkort ontvangt u de factuur met de tarievenlijst voor het nieuwe seizoen. Op de factuur staat het boxnummer vermeld. De boten die in haven liggen graag uiterlijk 22 maart 2014 in de juiste box leggen. Bij onduidelijkheden of vragen s.v.p. contact opnemen met de havenmeester.


Nieuwsbrief
Meteocursus en info-avond
Op dinsdagavond 4 maart wordt een speciale avond gehouden op ’t Raboes. Vanaf 19.30 uur bent u welkom voor nieuws over 't Raboes, een speciale meteocursus en meer informatie over het Rondje Noord-Holland. Voor deze bijeenkomst hebben we al veel respons gekregen en het belooft een leuke avond te worden. Stuur dus snel een mailtje naar info@raboes.nl om u aan te melden.


Het programma van die avond:

19.30 - 19.45 Nieuws van 't Raboes
19.45 - 20.45 Mooi weer op het Eemmeer
20.45 - 21.00 Pauze
21.00 - 22.00 Info Rondje Noord-Holland


Toegang en beveiliging
Vanaf 1 april zijn de dagelijkse toegangstijden tot de haven van 06.00 uur tot 24.00 uur. Buiten deze tijden blijft het hek gesloten voor binnenkomend verkeer. Uitrijden kan wel 24 uur per dag, maar dan uitsluitend m.b.v. een geldige SepKey.

Boten te water
Inmiddels is het februari en denken we al aan het tijdstip dat de boten weer te water gaan. In principe is de havenmeester elke vrijdag en zaterdag beschikbaar om de kraan te bedienen. Zodra uw boot gereed is kunt u hiervoor een afspraak maken, in overleg wordt dan een tijdstip bepaald. We gaan ervan uit dat alle boten uiterlijk 26 april 2014 weer in de haven liggen.

Werkzaamheden aan de boten
Bij het uitvoeren van werkzaamheden aan de boot verwijzen wij naar het huishoudelijk reglement. Bij het niet naleven hiervan kan de milieudienst forse boetes opleggen. Gedurende het zomerseizoen zijn grootschalige onderhoudswerkzaamheden niet toegestaan.

Havenmeester
De beide havenmeesters, Hans Visser en Frans Kedde, zullen er ook dit jaar voor zorgen dat de bezetting van het havenkantoor volgens planning verloopt. Tijdens kantooruren is de havenmeester bereikbaar via telefoonnummer 06 553 424 01. Als er niet wordt opgenomen kunt u een boodschap inspreken en bellen we zo spoedig mogelijk terug.

We hopen dat 2014 ons een goed vaarseizoen brengt!


Met vriendelijke groet,

Jachthaven ’t Raboes
Frans Kedde en Hans Visser

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018
Nieuwsbrief maart 2018
meer >>

Rondje Noord Holland

Rondje Noord Holland
Erop uit met onze ligplaatshouders!
meer >>

naar boven